Sunday, April 15, 2012

1st Entry-2012

yeah, entry pertama saya untuk tahun 2012.
hish2, dah bersawang blog ni saya tinggalkan.
dah bulan april baru nak update blog, teruk betul saya kan?
al-maklumlah, bila dah start praktikal, memang busy la memanjang.

from now on, saya dah start untuk buka business sendiri.
kecil-kecilan saja.
sudi-sudilah melawat butik kecil saya House of Fashionista.
jangan lupe like ye? :)

nk share sikit tentang gathering with GF on March hari tu.
best sangat2.tak sangka boleh sampai Mid Valley alone.
from melaka alone, going back to melaka pun alone.en laxmana tak dapat teman :(
yang lagi tak percaya, boleh pergi balik dalam masa sehari je.

thanks to Ayien sebab tunggu saya di pintu masuk Mid.
then, she's the one yang keep calling me masa on the ke Mid.
rindu kat Ayien sangat-sangat.
and thanks to Kamil and he's sister too sebab bersusah payah nak hantar saya ke stesyen bus even dia sendiri pun tak tahu jalan area KL.
main belasah je jalan.
lastly, terminal bersepadu (TBS) juga yang menjadi pilihan.
asalnya nak ke terminal 1 seremban.
Alhamdulillah, saya selamat sampai di melaka. :)

lastly, saya nk share sikit capture yang sempat saya ambil semasa gathering di Mid Valley 

kim+mas

k.nisa+farhana

kim+ayien+mas+k.nad

admin-mas+fiq

einz+nizam

adik kamil+kamil
dan juga sedikit sedutan ucapan dari admin
video



p/s: saya upload gmbr ni randomly. pada yang takde terselit gambarnya, minta maaf ye :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers