Friday, November 25, 2011

Heliza Helmi @ USIM???

based on the tittle, boleh caye ke tak sebenarnya?
macam tak percaye kan mula2 bace?
tapi sila lah percaye ye?
hee :D

okey, bukti nye ada kat sini ye.cuba tengok kat bawah tu


nasib baik malam tadi saya on twitter saya, kalau tak terlepas nak jumpa kakak comel nih.
even dah lambat plus banyak homework tapi still bersemangat lagi tau nak pegi.
al-kisahnya kak ija nih jadi juri untuk pertandingan busana muslimah anjuran MPP USIM & JAKSA KKNC.
tak tahu pun yang pertandingan ni invite kak ija. 
bayaran masuk nak ke pertandingan ni sebanyak RM1. 
takpela. janji dapat jumpa and tengok dia face to face.
wee~~~

kak ija sporting habislah semalam.
dia tak sombong.sentiasa senyum aje.
melayan kerenah peminat2 dia. sentiasa bersedia untuk posed amik gambar.
kelakar pulak tuh. aksi dia semua spontan.
with the natural beauty inside her. wahh!!! i'm so jealous. 
apa rahsia kak ija ek? dia guna product apa kat muka dia?
her face look so natural without any flawless. 
dia tak kena kan make up yang tebal pun dah nampak cantik.
wah! jealous, jealous, jealous.

tapi kan yang sedihnya tak dapat nak bergambar dengan kak ija.
sebab terlalu ramai orang plus kak ija nak terbang jam 4 pagi nih.
tak reti nak rebut2 macam orang lain.huhu...
dapat salam dengan dia pun jadi lah.
3 kali salam. afdal dah jadi nya.

here's some capture and video yang sempat saya rakam semalam.
maaflah kualiti tak berapa bagus.
maklumlah, guna camera fon biasa aje :)
enjoy it!!!

kak ija di meja juri
heliza helmi :)
kak ija wif the winner


song dedicated to all by kak ija :)

video


p/s: kalau ada terkasar bahasa semasa penulisan di atas, harap di maafkan :)


4 comments:

  1. hye hanni comeyyyyy.. boleh ambil blogger card untuk geng fiQ'Ra yer.. thankss :)

    http://fiqracake.blogspot.com/2011/12/alhamdulillah-7-lagi-blogger-card-untuk.html

    ReplyDelete
  2. best kakak dapt jumpe kak Heliza Helmi face to face,jeles la,hurm~

    ReplyDelete
  3. jeles tak? nnti klu de rezeki adk jumpe die plak tau. :)

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers