Saturday, December 03, 2011

CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA

di pagi yang indah dan tenang, mengadap lappy dengan hati yang bercelaru.
nak tahu sebab apa?
sebab dalam dilemma untuk ke event fakulti or my friend weds. 
okey, sila abaikan semua itu.

fokus saya sekarang adalah mahu join
 CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA

nak tahu tak macam mana saya boleh dapat tahu tentang contest ini?
jawapan nye ada di bawah------->


saya telah di tagged oleh si cantek manis cik huda raihanna
thanks dear tagging me. hee :D
tiba2 rasa dihargai pula :)

dear sha, blog saya ni simple je. 
it doesn't look superawsome pun but i just try my best.
siapa tahu kamu berkenan dengan blog saya ni. hehe...
selamat memilih pemenang!

okey, syarat2 nak join contest ni adalah seperti berikut:-
  1. WAJIB follow blog Freaking Twins
  2. Inbox me . Hantar korang punye entry yang korang dah buat  Sha dekat fbiee
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog Freaking Twins
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan.

hadiah2 nya adalah:-
  • FIRST PRIZE : RM 150 wang malaysia , A korean handbag < purple > , A korean jacket ,A  pashima shawl   and Top up RM 30 (Maxis,Digi,Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM 50  ,  A korean handbag Top up RM 30(Maxis,Digi,Celcom)
  • THIRD PRIZE : RM 50 wang Malaysia and RM 10 TOPUP (Maxis,Digi, Celcom)
  • Kalau tak nak top up . Sha Boleh Edit blog korang . Nak Edit Blog cume boleh pakai [denim , washed danim dan blogskin]
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) :  header and Jam tangan Jenama guess  . (Based on your request).


kriteria untuk menjadi pemenang adalah:-
  • Blog yang cantikk dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Entry di blog mestilah menarik
  • Header yang awsome.
  • Blog yang kreatf design  


and lastly i need to tag two person.
dan saya pilih untuk tag this 2 person:-

empunya pinky blog:-

4 comments:

  1. Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
    Kad blogger yang baru sudah siap..
    Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.295622997145375.70148.257419187632423&type=1

    ReplyDelete
  2. Blog kakak superawesome la,adik jeles tgk tau,hahaha<---tetiba jer.

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers